Websites


Uw website laten beheren

Een goede website is voor veel ondernemers iets waar u zich niet al te lang mee bezig wilt houden. Deze zorg kunnen wij voor u uit handen nemen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van websites passend voor uw bedrijf en zeer eenvoudig in beheer.

Website leasen

Tegenwoordig bieden wij onze websites met name in leasevorm aan. Dit betekent dat je voor een maandelijks laag tarief een professionele website hebt met minimale investeringen en snel online kan. Onze lease websites kun je zelf beheren middels WordPress. Je least al een website vanaf € 37,95,- euro per maand. De betaling kan maandelijks of jaarlijks en is maandelijks opzegbaar. Deze prijs is inclusief de hosting, e-mailadressen, domeinregistratie en WordPress CMS. Verder betaal je bij ons geen opstartkosten. Wat zit er nou precies in een dergelijke website lease?

Hoe werkt het leasen van een website?

Wanneer je een website least zullen wij eerst gezamenlijk de wensen bekijken. Je kunt ons materiaal aanleveren zoals bijvoorbeeld een logo, huisstijlen, foto’s en teksten. Hiermee zullen wij een eerste opzet maken aan de hand van jouw wensen. Deze zullen wij samen met je bespreken en waar nodig fine-tunen. Wanneer dit in orde is zullen we de website live zetten en krijg je van ons een beheerders account. Hiermee kun je zelf de inhoud van je website blijven bewerken en uitbreiden.

Wat zit er in het website leasepakket?

Wat krijg je allemaal bij dit pakket? Hieronder een opsomming van de belangrijkste punten.

1. Een eigen .nl of .com domeinnaam

De website wordt onder gebracht op onze server die wij voorzien van de laatste technologieën (Denk aan SSL, PHP7, HTTP/2) Hier koppelen we dan jouw gekozen .nl of .com domeinnaam aan. Dit kan een bestaand domein zijn of een nieuwe die wij voor je kunnen aanvragen. Voor bestaande domeinnamen regelen wij de verhuizing kosteloos.

2. Eigen e-mailadressen

Bij een professionele website hoort uiteraard ook professioneel uitziende e-mailadressen. Bij onze websitelease pakketten krijg je de optie om onbeperkt e-mailadressen aan te maken.

3. WordPress website

25% van alle websites draait al op WordPress en dit heeft natuurlijk een goede reden. WordPress is makkelijk in gebruik en heeft vrijwel geen leercurve. Standaard krijg je een beheerders account voor je website, waarbij je alle facetten kunt beheren. Wij geven graag een demonstratie wanneer je niet weet hoe WordPress werkt. Ook kun je altijd gebruik maken van onze helpdesk.

4. Automatische updates

Wij vinden het erg belangrijk dat al onze gehoste omgevingen veilig zijn. Ook snappen wij dat je niet zit te wachten om technisch onderhoud te plegen, daarom doen wij dit voor je. Wij houden WordPress en de gebruikte plug-ins up-to-date, zodat jij je kunt focussen op de inhoud.

5. Goede support en bereikbaar via Online Chat!

Wij bieden al onze klanten support voor hun website. Dit kan telefonisch en per e-mail maar wij staan je ook graag te woord via onze Chat functie! Op deze manier proberen wij altijd binnen 1 werkdag te reageren.

Wij zijn gespecialiseerd in